18 mars 2012

SPA för hjärnan

Den här helgen har varit som ett enda långt, skönt SPA-besök för min hjärna! Total avkoppling från all stress som finns hemma i stan, trots att man försöker ta det lugnt och inte göra något speciellt.
För ovanlighetens skull var det bara familjen, jag, kärleken och kidzen. Inga kompisar eller flickvänner, bara vi! Vi har umgåtts, slappat, promenerat, bastat, ätit massor med god mat och åkt lite skidor, ja kort sagt haft en riktig toppenhelg och det är supermysigt att få rå om kidzen ibland, bara vi!

I lördags när vi var ute och gick med Cleo, pratade jag och kärleken om att vi båda nästan känt oss lite uttråkade på förmiddagen. Vi kom dock båda fram till att detta var bra, jättebra, och dessutom väldigt nyttigt och välbehövligt. Jag tror verkligen att vi behöver vila våra sinnen från stimulans och intryck hela tiden och träna oss lite i att bara vara utan att prestera, leverera och "göra något vettigt".

Det som känns lite galet är att den är här en månad för tidigt, våren alltså! Uj, vad det har töat under de 12 dagar sedan vi var där senast. Stackars bilen såg ut som en riktig lerhög efter att ha färdats på grusvägen till Lindvallen och Cleo, ja hon försökte hålla sig till snön så gott det gick, men då vägarna var alldeles leriga fick hon snällt finna sig i att duscha efter promenaderna.
Snö finns det ännu gott om, men även leriga vägar!

Finaste Cleo!

En lagom nyvaken Annis på morgonrundan med vovven!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar